נגישות
נגישות

חשש משבץ בגלל סחרחורות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/06/2018 | 03:34 | מאת: טל

אני בת 48, רווקה, אם לילד שנולד אחרי טיפולי פוריות במשך כשנתיים, כולל הורמונים. הטרוזיגןטית לפקטור 5 ולכן קיבלתי קלקסן במשך טיפולי הפוריות וההריון. לפני 18 שנה נרדם לי חצי ראש שמאלי ונתפסו לי זויות העין והפה ללא יכולת לשחרר במשך כמה דקות. אחרי כמה ימים הרגשתי שוב נימול בחצי השמאלי וגם היה לי עיורון למשך שניה. בבדיקת MRI שנעשתה כשלושה שבועות לאחר הארוע לא נמצאו ממצאים, למעט הערה לגבי שיכבת מיאלין מעט צרה יותר ממה שאמורה להיות. תחושה זו של נימול חזרה מס' מועט של פעמים במהלך ה 18 שנה שחלפו. לפני כשבועיים קמתי עם סחרחורת שמתבטאת בתחושת שאני בדרך ליפול, תחושת חוסר יציבות וחולשה והיתה גם מיגרנה. זה נמשך 3 ימים ועבר. מאז, מדי פעם התחושה חוזרת. אני מרגישה סחרחורת וחולשה. הרבה פעמים רק עייפות וחולשה ללא סחרחורת. האם אני בסיכון לשבץ?

לקריאה נוספת והעמקה

לטל שלום רב, הגיעי לנוירולוג לשם הערכה עדכנית של גורמי הסכון שלךל לשבץ. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים