סחרחורות שיוט האם ישנו טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/05/2018 | 14:09 | מאת: יעל

שלום, אני בת 36. כבר 3 וחצי חודשים שיש לי 24/7 סחרחורות שיוט. הרגשה כאילו שאני נמצאת בספינה בים ומטלטלים אותי קדימה ואחורה(לא סחרחורת סיבובית). ורטיגו נשלל. הייתי אצל נוירולוגית שעשתה לי בדיקה נוירולוגית וכעבור 3 דקות התור הסתיים והיא אמרה שהבדיקה יצאה תקינה ושבטח זה יעבור. הבעיה היא שכבר חלפו 3 וחצי חודשים מאז וזה לא עובר. זה מופיע גם בשכיבה עם עיניים עצומות. האם לפי דעתך זה יכול להיות למחסור בסרוטונין או דופמין? התור הבא לנוירולוגית הוא עוד 4 חודשים אבל אם אדע על סוג התרופה שיכולה לעזוק אולי אוכל לבקש מרופא המשפחה. יש לציין שסחרחורת השיוט התחילה לפני 3 וחצי חודשים עם כאב ראש שהיה רק בצד ימין(לא פועם כמו מיגרנה וקצת יותר חלש) שנמשך שבוע. הכאב עבר אך תדירות סחרחורות השיוט רק החמירה והפכה להיות 24/7 כל הזמן. תודה מראש

ליעל שלום, צר לי שהקשיים נמשכים 3.5 חדשים, והתור הבא לנוירולוגית הוא בעוד 4 שבועות. אין באפשרותי להמליץ טיפול ללא בדיקה. אם מצבך מחמיר תוך שאת ממתינה לתור -- כדאי להגיע להבדק בחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים