גילאן ברה יש לי את כול הסימנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/05/2018 | 13:47 | מאת: עידן

שלום אני מפחד שיש לי גילאן ברה יש לע חולשת שרירים שנתים כבר בחצי שנה אמרונה חולשה בגפים וחוסר תחושה ברגלים והידים סה חצי שנה אחרונה קושי בנשימה עברתי mri ראש צוואר תקינים סיטי גב תקיןemgתקין מפחד מאוד שזה גילאן גרה איך מאבחנים ?היתי מאושפז לילה בנירוגלית עשו לי רק בדיקות דם ושחרורו אותי אשמח ליעוץ מפחד מאוד מ גילאןן ברה כתוב שזה יכול לגיעע לאיי ספיקת נשמתית אשמח ליעוץ תודה

לעידן שלום, חבל שכך אתה חש, וראוי להביא לידי פתרון. כדאי שתשוחח עם רופאיך (א) כדי שיסכמו את תוצאות בירורם ו(ב) כדי להבין מדוע אתה עדיין חושש מגייאן ברה, כאשר, מן הסתם, הם לא. אם רוצה -- יכול לפנות לנוירולוג נוסף כדי לעבור עם שאלות אלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים