חוסר תחושה שהופיע בגב וביד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/05/2018 | 22:32 | מאת: עינת

שלום אני בת 47 כבר 6 ימים חשה חוסר תחושה באמצע הגב בצג ימין בצמוד לעמוד השידרה וימינה, בצביטה לא מריגישה ובדקירה בקיסם מרגישה מעט.מרגיש כמו הרדמה אצל רופא שיניים היום כבר חוסר התחושה יורד לכיוו הטוסיק רק בצד ימין של הגב. בנושף בכך יד ימין במיוחד באצבעות 4,5 חוסר תחושה קל שבוא וחולף במהלך היום נוסף לכך מרגישה גם חוסר תחושה קל באזור החזה מצד שמאל ובפנים בצד ימין מסביב לאוזן ובפנים מתחת לשפתיים בצד שמאל. תחושות אילו קלות וחולפות ובאות , את התחושות בפנים ובחזה אני מכירה שנים רבות והם קורות לעיתים לתקופה הולכות ובאות פעם אחרונה לפני כמה חודשים. בבוקר תמיד יותר טוב ולאחר מכן מתגבר. החוסר תחושה בגב בשונה משאר המקומות החל לפני 6 ימים והוא קבוע. עשיתי לפני כ4 שנים mri ראש ללא ממצא וגם mri עמוד שדרה בגלל כאבי גב ללא מימצא חוסר התחושה בגב הוא במקום שקודם סבלתי ממנו מכאבים.לקחתי מספר ימים ברקסין ולאחר מכן מוסקול. אשמח לדעת האם מקרה זה דורש התייחסות מיידית , האם הפגיעה בעצב הגב יכולה להירפא ? האם חימום יתר בכרית חימום יכול להרוג עצב? תודה

לעינת שלם, הממצאים החדשים מחייבים פניה לנוירולוג בהקדם, כי לעתים יכולים ליצג תחילתה של בעיה שרצוי שלא תחיר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים