בדיקת emg נוירופתיה סנסורית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/03/2018 | 04:12 | מאת: נורית

בסד שלום בת 59. עם פיברומלירגיה כולסטרול תת פעילות של בלוטת נתריס . עקב כאבים ברגלים עקצוצים תחושת שריפה בכפות הרגליים. עשיתי בדיקת emg ובאבחנה מופיע נוירופתיה סנסורית. מה זה? ומה ההשלכות. לאן צריך לפנות להמשך בירור. תודה חג שמח.

לנורית שבוע טוב, פרוש המילים "נוירופתיה סנסורית" הוא "מחלה של העצבים התחושתיים." חלקן נובע מגורמים שנית "להפוך" וברובן הגדול אפשר לטפל להקלת התסמינים. להמשך ברור וטיפול צריך לפנות למי ששלח אותך לבדיקה או לנוירולוג, או לשניהם. בברכת בריאות וחג שמח, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים