שינה מרובה עד 40+ שעות ברצף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/03/2018 | 19:14 | מאת: ישנונית

ד"ר יקר 🌺 שבוע טוב ומבורך אני מאובחנת פרקינסון 18 שנים ומאובחנת אורטיקריה 4 שנים מאז ניתוח השתלת ה- DBS (קוצב המוח) אני ישנה המון שעות ביממה עד כדי 15 שעות ביממה וישנם ימים שאני ערה 40+ שעות ברצף וישנה 40+ שעות ברצף !!!... מה פשר העניין והאם יש מה לעשות בנדון? הדבר מפחיד אותי, בשל הקשר, שנמצא במחקרים, בין שינה מרובה לתמותה ואף מפריע לי לנהל חיים תקינים. אודה על עזרה בנושא, תודה 🌹

לישנונית שלום רב, זה נושא מצויין לשיחה עם הרופאים שמטפלים במחלת הפרקינסון שלך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים