רעד -האם זה סימן לפרקינסון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/02/2018 | 18:18 | מאת: שרי

אני פונה בשם אמי בת ה70. לאחרונה שמתי לב כי יש רעד בסנטר שלה .הרעד הוא לא כל יום אלא רק כשהיא עייפה ,בדר"כ בסוף השבוע . אמי היא חולת קרוהן ודלקת פרקים מקשחת . מקבלת עירוי של תרופה ביולוגית כל חודש לגבי דלקת הפרקים ולגבי הקרוהן ,מצבה יציב. ברצוני לדעת האם הרעד הוא סימן להתחלה של פרקינסון ?

לשרי שלום, יש כל מיני סוגי רעד. לא כולם מעידים על מחלת פרקינסון. חלקם כן. כדאי לאמך להגיע לבדיקת נוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים