בדיקות EEG לא תקינות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/02/2018 | 16:57 | מאת: אביטל

בת 34 ברקע מחלת כליות מסוג IGAN. ביצעתי פעמיים בדיקת EEG בשל הרגשת "התנתקויות לא אמיתיות" והפרעה בשדה הראייה שהראתה גלים חדים וזיזיים עם פעילות אפילפטיפורמית. הנוירולוגית עוד לא רוצה לאבחן אותי כסובלת מאפילפסיה ולהתחיל לי טיפול אנטיאפילפטי עד שאבצע EEG בחסך שינה. רציתי לשאול מה נותן ה EEG בחסך שינה שלא נותנת הבדיקה בערות? שכן גם בערות הבדיקות יצאו לא תקינות... האם על סמך הממצאים שהיו בבדיקות קודמות ניתן לומר שייתכן כי מדובר באפילפסיה? אשמח אם תחזור אלי בהקדם. תודה רבה

לאביטל שלום רב, שאלותייך טובות מאד, ויש להפנותן לנוריולוגית שראתה אותך. מסיבות ברורות אינני יכול לעסוק באבחון או במתן עצה פרטנית על סמך התכתבות בלבד. ראי גם "יעוץ פרטני מחייב בדיקה" מיום 14.1.2018. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים