כאבים ושיתוק בלשון והפרעות בדיבור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/01/2018 | 18:11 | מאת: קובי

שלום, מזה כחודש יש לי כאבים בקצה הלשון. הכאבים הוחרפו והם גם בחלק התחתון של הלשון עם תחושה של שיתוק (הלשון נופלת וכאילו משתרבבת), דבר שגורם לי לקושי בדיבור ולהגייה לא ברורה של המילים. על מה זה יכול להעיד ? האם זה יכול להעיד על גידול במח או als ? יש לי גם חולשה ברגליים ובידיים, ולעיתים כאבים בשרירי הרגליים והידיים. עשיתי בדיקה EMG שיצאה תקינה אודה על תשובה מהירה תודה על תשובה

לקובי שלום רב, ראה את הערותי הכלליות לעיל (14.1.2018) לגבי יעוץ פרטני ולגבי פענוח תוצאות בדיקה. הן חלות גם כאן. פנה לבדיקה נוירולוגית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים