נמלולים, זרמים, חוסר שינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/01/2018 | 02:39 | מאת: עמרי

שלום. אני בן 35 ללא היסטורית מחלות. כבר שבוע וחצי סובל מתופעות מדאיגות. הכל התחיל יום אחד תוך נהיגה בזרמים בפנים מתחת לעין והפה וקושי לבלוע רוק. תופעה של כמה דקות שחוזרת שוב כל כמה דקות. בלילה הכל היה בסדר יום למחרת היו לי זרמים בכל הגוף ומהפאניקה נסעתי למיון. אחרי בדיקות דם ספירת דם הכל תקין ולא מצאו משהו נוירולוגי. חברים אמרו לבקש כדורי הרגעה ובקשתי מרופא משפחה שהביא לוריוון. מאז יש עדיין תופעות במהלך היום של ניתוק מהסביבה, נמלולים ברגלים ידים, דופק מואץ. קלאסי לחרדה אני יודע אבל אני לא מרגיש שום חרדה מיוחדת או משהו שקרה ( במקרה עברתי עבודה עכשיו אבל אני לא חרד לזה). ב3 ימים האחרונים זה הגיע לשיא שאני לא מצליח לשון. נרדמים לי ידים או רגלים והמחשבות טסות כל 200. לא מצליח להרדם והראש הופך את זה ליותר פאניקה. לקחתי כדור אבל גם הכדור כבר שכנראה לא ככ משפיע. שהייתי במיןן תיאמו ל mri ראש שיהיה לי עוד שבועים אבל חוץ מזה כלום לא נתנו. מה עושים במקרה הזה. חשוב לציין שיש ימים שאני מתפקד סבבה וזה קורה פעם ב ויש ימים סיוט. פשוט הלילות הפכו לקשים. איזה בדיקות אפשר לעשות. איך אני יודע אם צריך פסיכיאטר או המשך בדיקות מול נוירולוג.אני מרגיש מותש מרגיש זוועה החיים שלי התהפכו תודה על המענה

לעמרי שלום, לעתים כשאין אפשרות לבצע בירור בזריזות במסגרת האמבולארטורית, ומצב החולה מחמיר, גם אם באופן תנודתי -- אין מנוס מלבצעו באשפוז. שוב ופנה לחדר מיון בבית חולים המסונף לבית ספר לרפואה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

14/01/2018 | 16:44 | מאת: עמרי

כרגע המצב לא מחמיר מאז רק משתפר אבל עדיין קיים ואם אני לוקח כדור הרגעה זה עוזר. בכל אןפן אפנה לנוירולוג להמשך טיפול

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים