בירור בעיה נוירולוגית :

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/12/2017 | 16:30 | מאת: ש. דניאלי

ראשית תודה רבה על הפורום המועיל והיעיל. יישר כוח. אשמח לקבל תשובה לשאלה הבאה : דודתי בגיל 70,התלוננה היום על תופעה מוזרה: תיארה סוג של הבזק -אדום בראייה: הסבירה, שהיא רואה באופן מוזר,כתמים אדומים מנצנצים בתוך סיר הבישול, שבתוכו יש אפונה. במשך כמה שניות,נראו לה חלק מתוך גרגרי-האפונה -הירוקה ,חלקם היו בצבע אדום. ביקשה שאסתכל ואומר לה ,מה יש בתוך הסיר. בתוך הסיר,אמרתי לה ,אני רואה גרגרי -אפונה בצבע ירוק בלבד. והיא ראתה בין הגרגרים הירוקים, יש גרגרים אדומים שנוצצים,כמו הבזקים.(בא והולך,,) דודתי מבקשת לברר,מה פשר הדבר ? והאם הבזק אדום בראייה,שהופיע לזמן קצר וחלף,האם זה דורש בדיקה נוירולוגית ? בתודה מראש, דניאל.

לש' דניאלי שלום, כדאי לפנות ליעוץ נוירולוגי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים