מיצמוץ בעין ימין ונדודי שינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/10/2017 | 08:31 | מאת: olgavo

שלום אני בת 36 לפני כשבועיים התחילתי להרגיש טיק לא רצוני בעפעף עליון של עין ימין שלא חולף ומתגבר עם הזמן ובערך באותו זמן התחיחו נידודי שינה שלא סבלתי אף פעם בחיים.לא מצליחה להירדם לבד (לוקחת כדור שינה) ואם נרדמת לבד אז לזמן קצר ומתעוררת מכל רעש.יש לי תור לנוירולוג רק בעוד שבוע וחצי. האם זה מסוכן?

ל - olgavo שלום רב, אין דרך לענות על שאלתך בלי לראות ולבדוק אותך, יתכן תוך העזרות בבדיקות עזר. אם מצבך יחמיר במהלת ההמתנה לנוירולוג - פני לחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים