כאבים לברור,,,,,,,,,,,,,,,,

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/08/2017 | 15:42 | מאת: שיר

שלום, יש לי nf המתבטא בגידולים ללא שאר התסמינים. יש לי גידולים nf ושוואנומה לאורך עמוד שדרה בחוט ובעצבים, מיזה תקופה יש לי כאבים חזקים. המתחזקים בישיבה, הכאבים באגן וירך ימין ובנוסף פה ושם תחושה של הרדמות הישבן, mri אגן אחרון מלפני עשרה חודשים ובזמנו לא היו כאבים אלו, יש מצב שאחד מהגידולים גדל וגורם ללחץ, כעת הרופא נוירוכירוג אומר שעקב שיש גידולים רבים מרוכזים סביב ובתוח העצבים לא יודעים מי מהם הבעיה וזה מסובך ומסוכן לנתח לכן כעת ממליץ על זריקת בלוק במרפאת כאב. אבל אני דואגת שאולי הזריקה כן תקל על הכאב אבל לא תפתור את הבעיה, כרגע כפי שזה ניראה אכן סיכון לנתח? אם לא אנתח יכול להיות שיתוק או חולשה איזורית? Mri עדכני רלוונטי לעשות? (הדר' אמר שלא) אשמח לדעתך

לפוני המדור וקוראיו, ראיתם אותי נותן תשובה זאת מדי פעם. ודאי רציתם לדעת מדוע. ובכן, יש הבדל בין מסירת מידע כללי לבין עסוק ברפואה. יעוץ פרטני הוא עסוק ברפואה. עסוק ברפואה, כדי שיעמוד בנורמות המקובלות, מחייב יעוץ פנים אל פנים, כולל ראיון ובדיקה. עסוק ברפואה, שלא בהתאם לנורמות המקובלות, מסכן את הפונה, כי מקבל שרות רפואי נחות. למותר לציין -- אני אינני רשאי להעניק שרות רפואי ברמה שהיא מתחת למקובלת. על כן כל המעוניין ביעוץ פרטני מומלץ שיפנה אל רופאיו, כולל נוירולוג במסגרת הציבורית. אם רוצה ביעוץ פרטני ממני -- אשמח להעניקו במרפאתי 077-777-9222. המדור יכול לספק מידע כללי, יכול להפנות למקורות מידע, ולעתים לתת הסברים "על קצה המזלג" אם יש להם (בעיני) ערך מוסף על מה שניתן לדלות מן הרשת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים