נוירופתיה פריפרית עוברת עם הזמן? אפשר להחלים מזה מבלי למצוא את הגורם?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/07/2017 | 00:06 | מאת: ליאת

היי אובחנתי כסובלת מנוירופתיה פריפרית אידיופטית. התסמינים שלי זה כאב חד דמוי זרם חשמלי ומעמוד השדרה לאורך כל החלק האחורי של הרגל השמאלית עד העקב. ליריקה זה הדבר היחידי שעוזר לי. נעשה כבר MRI עמוד שדרה וזה לא עקב פריצת דיסק או משהו אחר משם, ובכלל לא מצאו את הגורם. זה כבר שנה וחצי שאני סובלת מזה ללא שיפור או שיפור מזערי. האם נוירופתיה פריפרית אידיופטית חולפת עם הזמן? עם השנים? אם לא - האם היא לפחות משתפרת עם השנים?

ליאת -- מומלץ שתבקשי הערכה נוירולוגית נוספת במסגרת יעוץ פנים אל פנים כדי להבין את מצבך וליעץ לכך. אם תרצי -- אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

28/07/2017 | 01:26 | מאת: עומרי גלעד

סליחה שאני מתערב אבל ככה אתה עוזר למי ששואל שאלה? לא נותן תשובה ובמקום זה מזמין אותו אלייך למרפאה הפרטית שלך בטופ איכילוב?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים