אלודיניה טקטילית רגעית כמה פעמים ביום - האם זה עניין נוירולוגי?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/07/2017 | 22:38 | מאת: שואל

כמה פעמים ביום פתאום מופיע כאב דמוי זרם חשמל, חזק מאוד, מהאיזור המותני, מאחורה, קצת מעל החגורה שיורד במורד הרגל עד לעקב. זה הבגד שגורם לכאב. אם אני משחרר את הבגד - זה מפסיק. יש שם רגישות. אם אני נוגע בעדינות\מלטף את האיזור המותני בנקודה מסויימת - שוב הזרם פוגע. מישהו קרא לזה כאב רדיקולרי מותני. אחר קרא לזה כאב רדיקולרי סכיאטי כי זה עובר במסלול הסכיאטי. אם אר איי עמוד שדרה מותני לא הראה ממצאים, גם לא אי אם ג'י רגליים. זה התחיל לפני שנה ושלושה חודשים, לא עובר ולא משתפר. אופייטים לא עוזרים, ליריקה ב מינון 300 מ"ג יומי משככך את הכאב קצת. נוגדי דיכאון כמו ציפרלקס, לוסטרל וסימבלטה לא עוזרים בכלל. אקרוקסיה מעלים את הכאב כל עוד אני לוקח אותו אבל הכאב חוזר מיד שאני מפסיק. לא עוזרת פיזיותרפיה לגב התחתון, לא זריקה לפיריפורמיס כדי לשלול פיריפורמיס סינדרום... האם כדאי בכלל לפנות לנירולוג? האם זה נירולוגי?

לשואל שלום, כדאי לפנות ליעוץ נוירולוגי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים