בעיות זיכרון בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/01/2017 | 16:04 | מאת: גונסון

שלום אני בן 28, ובתקופה האחרונה מרגיש קצת בעיות בזיכרון. הרגשה של חוסר ריכוז כללית. שכחתי שמות של 2 רחובות בעיר, ושכחתי שם של מכר מהעבודה ( לא מהקרובים אליי אלא אדם אשר יושב איתי באותה קומה). כמו כן שכחתי אירוע שמחה של חבר שקרה לפני שנה ונזכרתי רק אחרי שדיברו על זה. כמו כן בחצי שנה האחרונה הייתי בתקופת לחץ נוראית כתוצאה מבעיית היפוכונדריה שיש לי. האם דורש אבחון קוגנטיבי? תודה רבה

אנא התייעץ עם רופאיך. התחל עם רופא המשפחה. בברכת בריאות. כרמל ערמון

19/01/2017 | 11:58 | מאת: גונסון

תודה על התגובה. האם יכול להיות משהו רציני בגיל כזה צעיר?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים