טיסה - COPD

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

17/09/2015 | 10:41 | מאת: שרה

טיסה לורונה - איטליה ד"ר נימרוד הנכבד, אנחנו אומרים לטוס לורונה שבאיטליה ( טיסה קצרה יחסית ) למשך 8 ימים. שאלתי האם יש משמעות ללבישת מסכה במטוס. אני ללא חמצן בכלל , רק על הליכון במהירות ועם שיפוע באימונים במכון הריאות במאיר. נאמר לי ע"י אחד המתאמנים שאחרי כל טיסה הוא "חולה". עד כה מבלי שידעתי שאני עם COPD טסתי ולא הייתה שלום בעיה. תודה רבה,

שלום רב בחולים שללא צורך בחמצן קבוע לא אמורה להיות שום בעייה בטיסות טיסה נעימה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה