25% תפקוד ריאה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

09/06/2014 | 09:40 | מאת: מודאגת

רציתי לשאול כמה זמן ניתן לחיות עם תפקוד ריאה 25%? אחת הריאות לא מתפקדת כלל והשנייה רק 25% מדובר בחולת סרטן ולא ניתן לעשות יותר כימו ו/או הקרנות. האם מדובר בימים???

שלום רב עם מחלה חסימתית בדרגת החומרה שציינת 25% ניתן לחיות שנים רבות ואפילו חיים איכותיים. עם זאת הבעייה השנייה שציינת (הגידול הריאתי) נשמעת לי קשה הרבה יותר. רק היושב במרומים יודע כמה זמן ניתן לנו על פני האדמה והדבר נכון לכל אחד מאיתנו מאחל לכם בריאות ובשורות טובות דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה