מכשיר ביפאפ ומחולל חמצן

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

18/10/2013 | 15:07 | מאת: אתי

אני חולת COPD משתמשת ביום במחולל חמצן 24 שעות ובלילה מתחברת למכשיר ביפאפ. מה שקורה שפתחתי תלות ב- 2 המכשירים. בלי מחולל חמצן אני לא יכולה להתקיים ובלי הביפאפ אני לא יכולה לישון. השאלה שלי - איך אפשר להשתחרר מתלות זו. מכשיר הביפאפ מקשה עלי וזה כרוך בסרבול ואי אפשר לנסוע לנופש או ביקור מחוץ לביתי. וזזה אמור גם לגבי מחולל חמצן. נ.ב. מה שהכי עוזר לי זה הסימבוקרט שברגעי מצוקה נותן לי עזרה ראשונה. והאם אפשר לקחת יותר מפעמיים ביום? תודה מראש.

שלום רב הצורך שיש לך לשימוש בשני המכשירים קרוב לוודאי מבטא את ההתקדמות האיטית במהלך המחלה חשוב בנוסף לשימוש בתרופות ובמכשירים להתמיד בביצוע פעילות גופנית ולהיות בקשר עם רופא הריאות שלך. ממליץ בנוסף גם לבצע בדיקת אקו לב שלעיתים יש ירידה בתיפקוד הלב שניתנת לטיפול תרופתי בהצלחה דר נמרוד מימון

19/10/2013 | 15:49 | מאת: יובל

מה זה סימבוקרט

19/10/2013 | 17:27 | מאת: adel

סימביקורט, זה משאף.

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה