אמפיזמה במצב קשה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

13/09/2013 | 20:18 | מאת: מיקי

ערב טוב, לאחר שנות עישון רבות חטפתי אמפיזמה. אני לא מעשנת כבר 12 שנים ומצטערת צער רב על טמטום העישון. אני מטופלת במשאף סימביקורט 320. שאלה: קרה לי כמה פעמים שהייתי ממש על סף עילפון - הקירות סגרו עלי והרגשתי שאני נעלמת. לקחתי נשימות עמוקות וזה חלף. זה מבהיל. הרופא אמר לי שזה לא נראה לו מזה. אני בטוחה שזה קשור לאמפיזמה. האם קיימת תופעה כזו? אני יודעת שגם ירידת סוכר פתאומית גורמת לתחשה המפחידה הזו. תודה. מיקי

שלום רב מציע לבצע בירור למהות התלונה שיכלול אקו לב לבירור יתר לחץ דם ריאתי בדיקות דם לחיפוש אחר אנמיה בירור מקיף לארועי כמעט התעלפות שיכלול הולטר לחיפוש אחר הפרעות קצב, מדידת לחצי דם בשכיבה ובעמידה ושינוי בטיפול התרופתי ליתר לחץ דם (אם יש), דופלקס עורקי הצוואר ואולי גם EEG ו CT מוח בהצלחה דר נמרוד מימון

23/09/2013 | 21:06 | מאת: מיקי

ואני מודה לך המון. מיקי

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה