Copd אמא חולה במחלת ריאות

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

06/07/2018 | 23:33 | מאת: סיגל

שלום רב, אימי חולת COPD כבת 80. האם הליך הברונכוסקופיה מתאים לה מבחינת הגיל.? אני מבינה שיש צורך בפרמטרים נוספים, אבל רק רציתי לדעת האם היא יכולה להיות מועמדת לעבור טיפול כזה בהתחשב בגילה. תודה מראש

שלום רב הגיל עצמו אינו מהווה מגבלה כלל ההליך דומה לביצוע בדיקת גסטרוסקופיה והשימוש הוא באותם חומרי הרדמה/טשטוש כמו בכל בדיקה רפואית - גם כאן יש סיכון ויש לנסות ולהבין מה מטרות הבדיקה, וכן מה יחס התועלת אל מול הסיכונים בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה