copd.קוצר נשימה בזמן מנוחה

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

14/04/2017 | 14:52 | מאת: עמי

חג שמח פרופ' נמרוד אני בן 51 מוגדר כחולה copd ברמה בנונית מזה כ שנתיים בעת פעילות ספורטיבית כגון הליכות או ריצות אני מרגיש מצויין ללא קוצר נשימה אך בעת שאני בבית או במשרד במצב מנוחה יש לי מידי פעם סיפטומים של קוצר נשימה יש הסבר רפואי לכך ??? תודה פרופ'נמרוד

שלום רב דווקא בשלביה הראשונים של מחלת ריאות חסימתית כרונית קוצר הנשימה מופיע בעת מאמץ ולא במנוחה רק בשלבים מאוחרים קוצר הנשימה הוא גם במנוחה ואז כבר לא ניתן לבצע מאמצים כלל על כן איני קושר את תלונותיך למחלת הריאות אפשרות נוספת לבירור היא לבצע מבחן מאמץ משולב - אנא פנה לרופא המשפחה פרופ נמרוד מימון ולכן

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה