שעול עם ליחה עייפות ןחןסר יכולת להרדם

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

20/04/2012 | 03:18 | מאת: נדי

שלום אני ספורטאי ונגן כלי נשיפה לאחרונה אני משתעל במהלך היום ומוציא ליחה.יש לי לחץ בחזה במיוחד בשכיבה בבדיקות דם שנעשו לי השבוע הערכים של ההמוגלובין וכדוריות הדם אינם בנורמה.עשיתי שקוף ריאות ונמצא תקין.אני מרגיש שאיני מתפקד כראוי ולא מצליח להרדם בלילות מה לעשות

לנדי שלום ממליץ לך לפנות גם לרופא ריאות על מנת לבדוק את תיפקודי הריאות ולנסות לקבל ממך מידע מדוע אתה משתעל, נחנק ומדוע אינך נרדם בלילות. שאלות חשובות כוללות - האם יש לך תחושת חנק בלילה והאם אתה מתעורר בלילה עקב ארועי חנק ושיעול? מה משקלך יחסית לגוהך - האם אתה סובל מעודף משקל? האם אתה מעשן? האם סבלת בילדותך או סובל כעת ממחלת אסטמה?? האם היה זיהום נשימתי בתקופה האחרונה?? כל אלו ביחד עם ביצוע תיפקודי ריאות עשויים לעזור לרופא להחליט מה הבעייה והאם אתה זקוק לביצוע בדיקות נוספות כגון - מעבדת שינה אקו לב מבחן מאמץ או CT חזה. אם אסכם - אנא קח הפנייה לרופא ריאות מומחה באחת מהמרפאות הקרובות למקום מגוריך בהצלחה דר נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה