דחוף לפני ניתוח!!!!!

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/05/2001 | 14:18 | מאת: איזוספרמי

שלום לך שוב(ותודה על כל התשובות) (אני אזוספרמי אבל מייצר תאים בודדים חלקם בתנועה, שנמצאו ב-TESA) מהי העדפתך? ניתוח וריקוצל(דרגה 2)באמצעות קשירה(נאמר לי שהסיכויים 17% ויש סיבוכים) או מה שנקרא הדבקה (שנעשה עי" צינתור)ונאמר לי ע"י מומחה שזה עדיף על קשירה מבחינת סיכויים,לעומת זאת המומחה הראשון המעיט בהדבקה ואמר שעשו זאת לפני 15 שנה ושקשירה תעלה לי את הסיכויים, במצבי הקשה? אני רוצה ללכת על השיטה בעלת הסיכויים הכי גבוהים במקרה שלי.

12/05/2001 | 22:38 | מאת: ד"ר רון האוזר

שתי השיטות מקובלות ויש עבודות המתארות יתרון בשיפור הזרע לשיטת הניתוח במקרים עם זרע חלש בזירמה. במקרים עם אזואוספרמיה לא בוצעה עדין השואה כזו.

24/06/2001 | 16:02 | מאת: חושן

שלום, אני מציע לך ללכת על החדרת סליל, מכון שאפשר לתקן ולשפר, הרופא מציע את מה שהוא יודע לעשות, בעיתך אינה חמורה אל תילחץ. מצבי חמור הרבה יותר, ובעבודה קשה רואים תוצאות אשמח לשמוע ממך. בהצלחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע