הזרעה והשבחה- כיצד?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/03/2001 | 09:34 | מאת: טל

שלום, כיצד נעשה הטיפול של הזרעה והשבחה הן מבחינת הגבר והן מבחינת האשה. אשמח לקבל תיאור מפורט על אופן ביצוע התהליך. תודה

12/04/2001 | 10:40 | מאת: ד"ר רון האוזר

טל שלום הזרע ניתן באוננות. במעבדה מפרידים בין הזרעונים לנוזל הזרע ע"י צנטרפוגציה ומוסיפים מדיום מתאים לנפח הרצוי. את הדגימה המרוכזת הנ"ל מזריקים בעזרת קטטר סטרילי לתוך חלל הרחם. התהליך מתבצע על הכסא הגינקולוגי ולא כרוך בכאב. קיימות כמובן שיטות נוספות ומורכבות יותר של הכנת הזרע והן נבחרות לפי הצורך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע