גנטיקה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/03/2001 | 21:16 | מאת: שיר

האם נער אשר אובחנה אצלו תסמונת קליינפלטר חייב במעקב קבוע אצל רופא ? האם נער כזה חשוף יותר לפגיעת מחלות שונות ? במידה והנער הוא רגיל לחלוטין מבחינת תפקודו תלמיד טוב, חברותי, מפותח חיצונית האם יש צורך להוסיף לו טיפול מיוחד, הורמונלי? איזה מעקב צריך להינתן לנער שכזה בזמן שירות צבאי. אודה על תשובתך

02/04/2001 | 18:58 | מאת: ד"ר רון האוזר

שיר שלום רובם של הנערים עם התסמונת בריאים בגופם ובנפשם ולא זקוקים לטיפול או מעקב רפואי מיוחד. אצל רובם תהיה התפתחות מינית תקינה ( וכן התיפקוד) אולם תהיינה בעיות פריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע