בדיקת טסטוסטרון - מה ההשלכות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/02/2001 | 12:07 | מאת: צבי

בבדיקת טסטוסטרון שיזמתי נמצא שהרמה היא 3.6 (שלוש נקודה שש). האם רמה זו נחשבת כנמוכה מהממוצע? ומה ההשלכות ?, האם יתכנו בעיות פוריות בעקבות רמה זו? היכן אוכל למצוא פרטים לגבי התפלגות באחוזים לפי רמת הטסטוסטרון אצל גברים? (ז"א מה % הגברים שרמת הטס' שלהם היא 3-4 , 5-6, וכד'). אנא ענו בפירוט לכל שאלותי, תודה רבה. נ.ב אני בן 34 גובה 182 משקל 70 ק"ג.

24/02/2001 | 23:06 | מאת: ד"ר רון האוזר

צבי שלום בתשובות המעבדה מצוין טווח הנורמה של הבדיקה, המתאים לסטנדרד של המעבדה. טווח זה משקף את הרמה התקינה המצויה אצל גברים נורמליים.

25/02/2001 | 15:33 | מאת: צבי

תודה , אשמח לקבל תשובתך גם על חלקה השני של שאלתי?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע