בדיקות זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/11/2000 | 22:03 | מאת: בר

בשני בדיקות זרע שערכנו בדיקת הזרע הנפח היה בין 13-14 מיליון והמורפולוגיה בבדיקה אחת 8 % תקינים ובשניה 3% תקינים תנועתיות אחרי שעה 45% אחרי 4 שעות 25%. אצלי צילום רחם תקין 6 מחזורי איקקלומין ללא הריון בדיקות הורמונליות תקינות למעט תוצאת בדיקת אינסולין של miciu/ml28 בדיקת סוכר תקינה בעית ביוץ אשר נפתרת בעזרת כדורים לאור הנתונים הללו על איזה טיפול תמליץ

09/11/2000 | 21:20 | מאת: ד"ר רון האוזר

לפי הנתונים ( החלקיים בלבד) מדובר בזרע באיכות בינונית. כדאי להשלים הבירור של בת הזוג ( למשל בדיקת טיב ריר צואר הרחם ומבחן לאחר משגל). יש מקום גם לנסות להעמיק את הבירור של בן הזוג על מנת לנסות לשפר את איכות הזרע ואולי גם לשקול הזרעה תוך רחמית. בהמשך, באם עדין לא יושג הריון יש אופציות טיפוליות נוספות. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע