סיכויי הצלחה ב icsi

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/02/2001 | 19:36 | מאת: א.

ד"ר האוזר שלום רב ! בני 25 נמצאים בטיפולי i.v.f בשיטת icsi ארבעה טיפולים נכשלו כרגע בטיפול חמישי מחכים לתשובה אבל ההרגשה לא ממש טובה לגביה הייתי רוצה לדעת אם סיכויי ההשרשה של עוברים שנוצרו בשיטת icsi הם נמוכים יותר מאשר עוברים שנוצרו בהפריית מבחנה רגילה ? אודה לך על תשובתך !

12/02/2001 | 21:54 | מאת: ד"ר רון האוזר

הסיכויים לא נמוכים יותר בשיטת ICSI.

20/02/2001 | 18:05 | מאת: יונית

היי א. גם אני הולכת לעבור שיטה כמו שאת עברת האם זה כואב או מפחיד ? ואצל מי התגלתה הבעיה ?האם אצל בעלך או אצלך ? סליחה על השאלות האישיות אני פשוט מתוחה ... תודה מראש יונית

24/02/2001 | 11:29 | מאת: שני

אין הבדל ביו שיטת המיקרומונפלציה לבין שיטת טיפול בivf רגילה. הטיפול בהתחלה קצת מפחיד אך לאחר יומיים של זריקות מתרגלים.בדך כלל מטופלים בשיטה זו כאשר לגבר יש בעיה עם כמות ואכות הזרע. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע