וריקוצלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/02/2001 | 09:41 | מאת: ונוס

רופאים בבלינסון המליצו לנו לעבור אמבוליזציה - ללא ניתוח - לטיפול בוריקוצלה. מסתבר שטיפול זה מבוצע בארץ - בבלינסון בלבד. ובחו"ל - בבלגיה ובשיקאגו. התורים בבלינסון ארוכים מאוד והעובדה שהטיפול מבוצע שם בלבד - מדאיגה אותנו. האם ידוע לך הסיבה לכך? האם אורולוגים אחרים מתנגדים לטיפול? בתודה, ונוס.

06/02/2001 | 13:00 | מאת: ד"ר רון האוזר

שלום טיפול בוריקוצלה באמבוליזציה מוכר עשרות שנים עם תוצאות שנויות במחלוקת. בעבודת מחקר שפורסמה לפני עשור בבי"ח הקריה היו תוצאות עדיפות לטיפולים הניתוחיים בוריקוצלה. בבילינסון מבצעים זאת לאחרונה בשיטה שונה מעט והופיעו הודעות בעיתונות שמדווחות תוצאות מצוינות. התוצאות טרם פורסמו במחקר מדעי מבוקר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע