פריון בעיות זקפה לאחר פגיעה מוחית ומכה בגב תחתון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/11/2000 | 21:31 | מאת: אבי .

שלום לך ד"ר אני רווק בן 26 , עברתי תאונה לפני כשנתיים שבה נפגע הגב התחתון ממכה חזקה אך ללא שבר או פגיעה כלשהיא בעמוד השדרה שנראית בצילומים - יש כאבי גב תחתון בעיקר בישיבה או בכיפוף אך אין לי נכות , אך יש לי תחושת נימול - זרמים ברגליים ולפעמים גם חוסר תחושה חולף . עיקר הפגיעה היא בראש כאשר נתגלה דימום באונה הטמפורלית וליקוי באונה הפרונטלית עיקר הבעיות הם בתחום הנוירולוגי המובהק - סחרחורות חולשה ובעיות קוגנטיביות שונות בתחום הפסיכאטרי יש הערכה של פוסט טראומה בתחום המיני , אין ספק שיש לי ירידה בחשק המיני וגם ביכולת לשמור על זקפה לאורך זמן הפסיכלוג משייך את זה לבעיות הריכוז . אני מניח כל הבעיות הללו ניתנות לשינוי ועם הזמן אוכל להתגבר עליהם במידה מסויימת . אך אני מודאג עדיין מבחינה פזייולוגית האם המכה החזקה בגב התחתון למרות שלא גרמה - תודה לאל - לשיתוק או שבר בעמוד השדרה האם הטראומה באיזור הזה או הפגיעה המוחית שהיא ברורה יכולה לגרום לבעיית פריון בעתיד . האם לדעתך כדאי שאבדק בדיקה עמוקה יותר בנושא של פריון פזיולוגי ?? מודה לך על תשומת ליבך .

08/11/2000 | 18:01 | מאת: ד"ר רון האוזר

באם אין אבחנה ברורה והתלונות נמשכות בהחלט יש מקום לבירור נוסף לאיתור פגיעה אפשרית.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע