פענוח בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/12/2016 | 16:28 | מאת: חיפה

שלום , אשמח לפענוח של בדיקת זרע של בעלי בן 31 ימי התנזרות 2 צבע :לבן ph : 8 נפח 3.4 תאי זרע 58 ל מ"ל תאי זרע בזירמה 197 תנועה מהירה 10 % תנועה בינונית 25% תנועה איטית 10% תאי זרע בתנועה 88 מיליון אחוז השרדות לאחר ארבע שעות 30 % חיות 80% אגלוטיציה -- חיובי מורפולוגיה תקינה 4% לפי kruger 96 % צורות פתולוגיות ( 60 ראש , 26 צוואר , 10 זנב ) תאים עגולים 4 מליון ל מ"ל ליקוציטים 3 מליון למ"ל ארתרוטיצים 1 מליון למ"ל אנחנו מנסים כבר 8 חודשים ללא הצלחה אני בת 28 עם בדיקות תקינות הבנתי שיש בה הרבה פרמטרים לא תקינים אשמח לקבל חוות דעת מקצועית אנחנו קצת לחוצים !

באופן כללי ניתן לומר שאיכות התנועה של תאי הזרע ירודה יחסית ,יתכן שמדובר בדלקת אפשרית כרונית באברי הרביה שפוגמת באיכות התנועה(אגלוטינציה,תאים עגולים,לויקוציטים)יש לתת את הדעת על הבעיה ויתכן וידרש טיפול אנטיביוטי ממושך

18/12/2016 | 09:14 | מאת: חיפה

תודה רבה לך על תשובתך :) נמשיך בירור ונפעל בהתאם ..

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע