תודה רבה על השרות שאתה נותן בפורום

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

13/12/2016 | 19:34 | מאת: מרינה

שלום וברכה אני בת 31 לפני שנה נולדה הבת שלי בניתוח קיסרי. ברוך השם הריון ראשון נקלט יחסית בקלות. אחרי ניתוח קיסרי במשך השנה הזאת אני משתמשת בנובה רינג, סבלתי ממשהו כמו מעי רגיש אחרי לידה ובחרתי את זה ולא גלולות שלא תיהיה בעיית ספיגה בגלל השילשולים. אני מאוד מכבדת אותך בבקשה דעתך 1.כמה זמן כדי להמתין מניתוח קיסרי להריון נוסף (היה ניתוח קיסרי כי עובר היה כבר במצוקה וללא פתיחה מספיקה) 2. כבר אני לא סובלת משילשולים חריפים האם להשאיר נובה רינג? 3. האם השימוש בנובה רינג יכול להזיק לפיריון שלי? אולי כדאי משהו אחר....כשהייתי בת 18 אמרו לי שיש לי שחלות פוליציסטיות... תודה

1.להמתין שנה 2.להשאיר 3.הנובה רינג לא יפריע לפריון העתידי שלך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע