בעיות זיקפה ודליות באשכים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

04/12/2016 | 17:20 | מאת: מוטי

היי, שלום רב. אני וזוגתי מנסים להיכנס להריון. על הרקע הזה יש לי שתי שאלות: א. יש לי דליות באשכים (ורידים בולטים למדי) ואני חושש שיש פגיעה באיכות הזרע. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם אפשר דרך קופת החולים? עדיף לעשות את זה לא במסגרת הקופה? ב. לאחרונה, וזה הולך ומחמיר, יש לי בעיה של להגיע ולשמור על זיקפה במהלך קיום יחסי המין. אין שום בעיה עם אוננות - אפילו להפך. אבל בזמן קיום יחסי מין הזיקפה חלשה, אם בכלל, ואני לא מצליח לשמור עליה. השאלה - למי פונים (ושוב - קופה/ביטוח פרטי - מה עדיף?) תודה רבה, מוטי

עליך לפנות למומחה פריון או לאורולוג כדי לתת מענה לבעיותיך,סביר להניח שיבוצע מלבד בדיקת זרע ,פרופיל הורמונאלי,ואולטרסאונד של האשכים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע