מה לעשות כדי להגביר את הפוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/11/2016 | 11:41 | מאת: ארנון

שלום רב. אני בן 45.הזרע שלי"בסדר"(לא מהמשובחים אבל סביר על סמך בדיקות). אני סובל מעודף משקל בינוני עד כבד(95 ק"ג וגובהי 178). אני ואשתי מתקשים להרות בפעם הרביעית(יש לנו 2 ילדים וההריון השלישי לפני פחות משנה הסתיים בהפלה טבעית.גילה 42) מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הפוריות שלי?(למשל-מבחינת תזונה ודברים אחרים)

לאור גילה המתקדם של אישתך יהיה ראוי לפנות למומחה פריון על מנת שיציע לך את האופציה הטיפולת הטובה ביותר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע