המשך להשפעת הדיאטה על הפוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/09/2016 | 09:06 | מאת: מאיר

קיבלתי תשובה.הנתונים בשאלה קצת השתנו.אני מניח שלא תהיה השפעה על הפוריות אבל אם ההרזיה שלי תהיה בקצב התחלתי של 2-3 ק"ג בשבוע-בשבועיים הראשונים(כלומר 5 ק"ג בשבועיים הראשונים)ואחרי זה 1-1וחצי ק"ג בשבוע ב-4 השבועות הבאים(כחומר 5 ק"ג מהשבוע השלישי ועד השישי כולל אותו.ובסה"כ ב-4 שבועות האלה גם 5 ק"ג)ובסה"כ ב-6 שבועות כ10 ק"ג-האם גם אז לא תהיה השפעה מהותית על הפוריות שלי?כיום אני 95 ק"ג וגובהי 1.78 וגילי 44.

הרזיה בסדר גודל כזה מהווה בהחלט סטרס גופני שעלול להשפיע גם על מדדי הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע