אנדרולוג

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/09/2016 | 15:44 | מאת: רוני

שלום רב. אני בן 67, מזה כחמישה חודשים חלה ירידה בחוזק הזיקפה. יש לי סכרת HbA1C 6.9 לפני כן לא היו לי כל בעיות. ניסיתי ויאגרה - עזר אולם עם תופעות לוואי חזקות (לחצים בראש) וכן לויטרה (עזר עם תופעות לוואי קצת פחותות מהויאגרה). האם סיאליס עדיף? (קיבלתי מרשם מאורולוג). האם יש טיפולים נוספים? יש לי גם הרגשה של צריבה בשופכה שאיה קשורה נראה לי למתן שתן. רופא הקופה (מכבי) אצלו ביקרתי הינו מומחה בתחום על פי הרקע שלו אולם הוא עושה המינימום האפשרי (רושם מרשם לויאגרה וכד') ולא עושה מעבר לכך דבר. אבקש כאמור המלצתכם לטיפול וכן הפנייה לרופא מומחה מוביל בתחום, מנהל או סגן מנהל מחלקה בבי"ח לביקור פרטי אפשרי. ניתן לענות לי בבקשה גם בדוא"ל תודה רבה

ללא ספק הבעיה שלך קשורה גם בסכרת שלך,יתכן שיהיה צורך לבצע גם בדיקה של בלוטת הערמונית שלך,בכל מקרה הייתי ממליץ בדיקה אורולוגית ע"י מומחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע