וריקוצל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/09/2016 | 09:44 | מאת: ניר

היי, אני בן 18. בשל כאבים חדים שהחלו לי בצד שמאל של שק האשכים לפני כחודש הייתי אצל רופאת משפחה שהפנתה אותי לאורולוג. הוא בדק אותי ומהממצאים נמצא "ספק לוריקוצלה קלה בצד שמאל" והוא שלח אותי לאולטרסאונד. מאחר וההורים שלי לא יודעים על הבדיקה הייתי רוצה להתייעץ האם אולטרסאונד הכרחי כאן מאחר שהבנתי שאם מדובר בוריקוצלה שמתגלה רק באולטרסאונד היא לא משמעותית ובדרך כלל לא דורשת טיפול. בנוסף רציתי לשאול מה הסיכוי שממצאים של ספק לוריקוצלה קלה בצד שמאל מבדיקה גופנית עשויים להצביע על בעיות פוריות והאם אתה ממליץ בכל זאת לבצע את האולטרסאונד על אף שהכאבים נחלשו משמעותית. תודה מראש.

המלצתי היא שתפעל לפי המלצות האורולוג

07/09/2016 | 10:35 | מאת: ניר

ובכל זאת,לפחות בעניין השאלה בנוגע לפוריות. האם וריקוצלה תת קלינית עשויה לפגוע בפוריות?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע