הזרע האופטימלי להפריית הביצית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

31/08/2016 | 06:10 | מאת: שרון

שלום רב. ישנו חלון הזדמנויות להפרייה,נניח והוא בן מספר ימים עד שבוע. ידוע שבמהלך החלון הזה רצוי לקיים יחסים אחת ל24-48 שעות. האם כדאי להגיע לפעם הראשונה של קיום היחסים בחלון הזה אחרי 5 ימי הימנעות כי אז הזרע הוא"חזק"במיוחד?-אם לא כך הם פני הדברים-מה כן?

מאחר בנסיונות טבעיים להרות למועד הביוץ עשוי להיות טווח השתנות בין מחזור למחזורהרי שקיום יחסים לסירוגין בטווח של 5-6 ימים הנו יעיל על מנת להכיל את הביוץ מצד אחד ואת משך הפעילות זל הזרע,התנזרות של 3-4 ימים לפני מועד זה עשויה לשפר את ריכוז הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע