מורפולוגיה נמוכה ואגלוטינציה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/08/2016 | 13:54 | מאת: נופר

שלום, אנחנו מנסים מספר חודשים להיכנס להריון. בדיקת הפרופיל ההורמונלי שלי תקינה. בן זוגי עשה בדיקת זרע ולהלן הממצאים: צמיגות: תקינה צבע: אפור PH: 8.1 נפח: 2.2 ריכוז תאי זרע: 187 מיליון תאי זרע בזרימה: 411 תנועה כללית: 60% (30% מהירה 30% בינונית) סך הכל תאי זרע בתנועה: 246 מיליון אגלוטינציה : יש מורפולוגיה: 5% צורות תקינות 95 % פתולוגיות (58% ראש, 29% צוואר, 8% זנב) לאוקוציטים : 0.5 אשמח לדעת האם בעיית האגלוטינציה והמורפולוגיה הנמוכה יכולות להפריע לנו בכניסה להריון? והאם יש טיפול אפשרי לכך?

באופן כללי בדיקת הזרע תקינה,לגבי האגלוטינציה יש לשלול רקע דלקתי או קיומם של נוגדנים לזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע