אנא ענו לי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

12/08/2016 | 19:01 | מאת: חסוי

לדוקטור שלום אני סהכ בחור בן עשרים ובהמלצת אורולוג עשיתי אולטרסאונד שיצא תקין גודל מיבנה וצורת האשכים ויותרות האשכים תקין אין הידרוצל אין וריקוצל וגם מישוש של אורולוג תקין עשיתי גם בדיקת זרע והיתאכזבתי אני לא מבין למה בחור בן עשרים שלא שותה אלכוהול ולא מעשן אוכל בריא ועושה ספורט ובלי ממצאים שמפריעים לתיפקוד האשכים למה התנועיות שלי היא היא 39% והמורפולוגיה 4% תאים למה ערך מורפולוגיה מינימלי שכזה זה מוזר לי אני יכתוב לך את הבדיקה במיכלולה : תקופת התנזרות -3 ימים אופן נתינה - אוננות צבע - צהבהב Ph- 7.4 נפח 3מ"ל ריכוז 14 איקס 10 בחזקת 6 - אני כותב ככה כי אין כלים בפאלפון לעשות איקס וחזקה ) תנועה -39% פרוגרסיבית -29% מקומית-10% ללא תנועה -61% לויקוציטים 0איקס 10 בחזקת 6 אגלוטינציה - שלילית Total motile count - 48 איקס בחזקת 6 ----------------------------------------- בדיקת מבנה לפי who ----------------------------------------- תאים תקינים 4% פתולוגית ראש

מתקבל הרושם שהבדיקה הנה בגבול התקין,ולא צריכה להדריד את מנוחתךףאלא אם כן אתה ממצע אמבטיות חמות מאוד סאונות מעשן נוטל סמים חשיש,או לובש תחתונים הדוקים מדי,בכל מקרה עשוי להתברר לך שבדיקה חוזרת עשויה להיות טובה יותר היות וקיימים שינויים עד סדר גודל של כ-40% בין בדיקה לבדיקה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע