השפעת העישון על הפוריות והזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/07/2016 | 16:57 | מאת: חיה

בעלי מעשן קופסא ליום של סיגריות ברצוני לברר האם הדבר עלול לפגוע בפוריות ובזרע

עישון אצל גברים עלול להביא לפגיעה ב- DNA ולשיעור גבוה של שברים ב- DNA של תא הזרע. פגיעה זו עלולה להוריד את שיעור ההריונות, לפגוע באיכות העוברים ולהגדיל את שיעור ההפלות.

כאמור עישון אצל גברים עלול להביא לפגיעה ב- DNA ולשיעור גבוה של שברים ב- DNA של תא הזרע. פגיעה זו עלולה להוריד את שיעור ההריונות, לפגוע באיכות העוברים ולהגדיל את שיעור ההפלות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע