דחוף בהמשך למה שכתבתי לפני מס ימים.בטא נמוכה מא

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/06/2016 | 11:39 | מאת: רוצה ילדים

אחרי החזרת עובר אחד קפוא בטא עולה במשך 3 שבועות מ 68 ל 88 ל 128 ל 160 בבית חולים איכילוב בו אני מטופלת מתעקשים שאמשיך עם התמיכה .יש לציין וברור הרי שבבדיקת אולטרסאונד לא רואים כלום ויש לי מידי פעם כאבים בבטן התחתונה. מה לעשות? האם במצב של בטא כזו נמוכה וככל הנראה חסרת סיכויים לשרוד חובה עליהם להתעקש עבורי על המשך טיפול זה? מה לעשות על מנת שיבינו אותי?? תודה רבה פרופסור.

לא נראה שמדובר בהיריון תקין,יש לשלול גם אפשרות של היריון מחוץ לרחם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע