בדיקת זרע לאחר השבחה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/05/2016 | 15:51 | מאת: שרונה

שלום פרופסור, לאחר הזרעה שניה שלא הצליחה ובדיקת זרע ראשונה שבה הנתונים היו טובים חוץ מהמרפולוגיה 2% ותנועתיות הזרע 35 ביצענו בדיקת זרע חוזרת והשבחה . בדיקה לפני השבחה : viscosity normal volume 2 concentration 40 total concentration 80 percent of motile sperm 37 leucocytes 1-2 לאחר השבחה: volume 0.85 concentration 32 total concentration 27.20 percent of motile sperm 97 type of motility rapid+moderate total motile sperm 26.38 יש לציין שהמרפולוגיה בבדיקת זרע שביצענו היא 3% ותנועתיות 37 concentration 40 total concentration 108 vitality 62 הבנתי שיש בעיה במרפולוגיה ורציתי לשאול לאחר ההשבחה האם יש סיכוי להיכנס בהזרעה? או שצריך לעבור להפריות? האם לפי נתונים אלו הזרע יותר טוב לאחר ההשבחה?

נתוני הזרע לפני ,ובמיוחד אחרי ההשבחה מספקים איכות מספקת על מנת להרות בטיפולי השבחה והזרעה במועד הביוץ

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע