שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

14/05/2016 | 20:17 | מאת: ניר

שלום, מעולם לא קיימתי יחסי מין. בזמן אוננות בלי חומרי סיכה,נורא שורף לי העור וזה לא נעים. יש לי 2 שאלות בנושא: 1. האם גם בזמן קיום יחסי מין יש להשתמש בחומרי סיכה כדי להקטין את החיכוך ולמנוע צריבה בעור? כי ממה שלמדתי בשיעורי ביולוגיה,הפרשות מהנרתיק של האישה יוצרות סביבה לחה שמאפשרת להקטין את החיכוך ומקלה בעת קיום יחסים. 2. האם שימוש בחומרי סיכה בעת קיום יחסי מין עשוי להשפיע לרעה על אפשרות כניסה להריון? תודה מראש

אל דאגה,בזמן יחסי מין נפרשים חומרי סיכוך בנרתיק המקלים על הפעילות ואינן גומרים לצריבה בזמן היחסים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע