ייעוץ בגלל מורפוליגיה לא תיקנה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

14/04/2016 | 10:31 | מאת: גלעד

שלום עשיתי בדיקת זרע וכל הערכים תקינים למעט המורפוליגה: ph 8.4, volume 2.1, concentration 43 , total count 90.3, motility 58, total58, total motility abc , citality 82, normal morphology 2% האם כאשר כל הערכים תקינים ורק המורפולוגיה לא תקינה יש סיבה לדאגה? האם ניתן לטפל בבעייה?

בהחלט ניתן לאתר אצ הבעיה ולהציע פתרון שעשוי לשפר את הסיכוים להרות,בכל מקרה הזרע הנו במצב יחסית סביר,וקיימת גם אפשרות של היריון ספונטני בתנאים אלו

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע