תהליך השבחה-תשובה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/10/2014 | 15:24 | מאת: אני

פרופ' נכבד-לאחר ששאלתי במכון אכן קיים קונדום הלכתי שאין חומר קוטל זרע,אך לא ברור אם הוא בנוי לעמידות בחום הזרע למשך שעה,איך מבררים? 2. אם הזרע סגור בכוסית,האם הוא חסום ממזהמים סביביתיים כמו עשן ? 3. ריסוסים בשדות בדרך? 4. מה קורה אם הידיים לא נקיות,ומכילים חומר ריסוס מפרי ? תודה רבה וסליחה

בדבר הקונדום שי שלברר במכון פועה הפועל לישום רפואה לפי ההלכה. באשר לחשיפה הרגעית של הזרע לתנאי הסיביב לא סביר שהיא תשפיע על איכות הזרע ותפקודו

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע