איכות זרע כסכנה למומים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/07/2020 | 14:47 | מאת: מני

שלום רב, בבדיקת הזרע אצלי נצפו 8 מליון זרעונים עם 1 אחוז של חיות. אישתי נכנסה להריון ספונטני למרות תוצאות אלה, האם זהו סיכון יתר למומים/הפלות בעובר? האם בכלל ניתן להיכנס להריון עם נתונים אלה או פשוט עשיתי את הבדיקה לא נכון כנראה?

נתוני הזרע גרועים למרות הכול תמיד יתכנו מצבים נדירים של כניסה להיריון למרות הכול,בכל מקרה לא תזיק בדיקת זרע חוזרת

26/07/2020 | 12:25 | מאת: מני

האם החלק הראשוני דל הדגימה לא נכנסה לכוסית משנה משמעותית את איכות הבדיקה?

למרבה הצער ממילא שיעור המומים המולדים והגנטים בהיריון הנו בטווח של עד 3%,ומותנה במידה רבה בגיל אישתך,במהלך ההיריון ניתן יהיה באמצעות בדיקות משלימות לאשש את תקינות העובר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע