בדיקת זרע - עזרה בפיענוח.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/07/2020 | 17:19 | מאת: סתם...

שאלה למומחים, בעת קושי בכניסה להריון והחלטה ללכת לבדיקת זרע לבדוק את האיכות שלו, להלן התוצאות (קובץ מצורף) אשמח לעזרה בפיענוח התוצאות מה הן אומרות. *** בהתחשב כי קיימת וריקוצלה באשך שמאל. תודה לעוזרים.

הבדיקה לוקה במדדי הריכוז של הזרע,ואיכות מורפולוגית של הזרע,הטיפול הייעודי בוריקוצלה עשוי בהחלט לשפר את איכות הזרע

17/07/2020 | 18:06 | מאת: תת

מה בעצם זה אומר "לוקה"? מה לא תקין שם?

17/07/2020 | 19:17 | מאת: סתם..

ולאור ניסיונך העשיר, במצב הבדיקות הנוכחי, כמה קשה יהיה להכנס להריון טבעי? תודה

כפי שנאמר -מדדי ריכוז הזרע ותקינות המבנה של תאי הזרע אינם מצויים בטווח התקינות הנדרש ולכן המצב עלול להיות גורם מעכב המצריך טיפול ייעודי

מדדים לא תקינים העלולים לגרום לקושי חהרות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע