פיענוח והכוונה גברבן 31

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/05/2020 | 01:49 | מאת: דן

בבדיקת זרע לא נימצאו תאי זרע.אולטרסאונד אשכים תקין. ובדיקות הורמונליות תקינות.אפשר פיענוח?אופטמיות זהירה לתהליך שיאפשר ייצור זרע?

28/05/2020 | 01:54 | מאת: הערכים מצויינים פה

Volum-3ml Count-0 Concentration-*0 Percent motile-0 Progression1_4- אין Wbsנורמל Viscosity-נורמל צבע שקוף -צהוב Ph7.4 קרוגרס מורפולוגי_נורמל

28/05/2020 | 02:43 | מאת: פרוקטוז חיובי

סליחה על התוספות פשוט לא רואה שהקובץ עלה.פרוקטוז חיובי

כנראה מדובר בבעיה חסימתית עם סיכוי גבוה להמצאות זרע באשך,בין היתר רצוי לבצע בדיקה לציסטיק פיברוסיס הקשורה ההעדרות צינור זרע המונעת מעבר תאי זרע בעת השפכה

28/05/2020 | 09:23 | מאת: דן

פרופסור תודה על תשובתך.בהנחה ואין את הבעיה של הציסטיק פיברוסיס.ב.גנטיות תקינות.מה השלה הבא?הפיתרון זה ניתוח?קיבלנו תשובות וכל מבולבלים מחוסר ידע ומידע.תודה על תשובתך.מעריכים

יש לברר שלא מדובר בבעיה חסימתית,עליך לפנות לרופא כדי לבצע את הבירור והטיפול הייעודי המתאים

08/07/2020 | 23:57 | מאת: אוראל

מאחר שהבדיקות ההורמונאליות תקינות, וצורת האשכים נראית תקינה, הייתי ממליץ לך לבדוק לגבי בדיקת זרע בהגדלה, מה שנקרא חיפוש זרע. הרבה אנשים רואים פלאים ולא נזקקים לניתוח.

נראה שמדובר בבעיה חסימתית,ולכן כדאי שתפנה למומחה פריון להמשך בירור

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע